Vinduspusseren AS – Ny organisering

28.08.13

Vinduspusseren AS ble stiftet 29.06.2013. Det er en direkte videreføring av enkeltpersonforetaket Vinduspusseren Remi A. Relling.

Vinduspusseren AS har org. nr. 812 181 912 MVA Foretaksregisteret.

Adresse, telefonnummer, kontonummer, e-post, web blir fortsatt det samme.

Daglig leder er fortsatt Remi Relling.

Ny liftbil

08.09.09

Vi har fått en ny liftbil som vi er veldig stolt å kunne tilby. Dette er en 2006 mod. Multitel J 328.200 ALU montert på en Volvo FL av samme år. Denne har en arbeidshøyde på 28 m og en rekkevidde sideveis på 18 m. Alt dette kan gjøres med 250 kg. i kurv. Dette er en veldig solid lift med 80′ vridning av kurven hver vei. Da vil man alltid kunne få kurven parallelt mot veggen/arbeidsstedet noe som gjør arbeidet veldig enkelt. Denne har også en veldig fleksibel jib-arm som gjør at man kan nå opp på de aller fleste takmøner (perfekt om man skal fikse noe på et tak). Transport lengen er 7,2 m. Egenvekten er 13,5 tonn. Det er mulighet for forskjellige oppstillingsbredder (støtteben bredde) minimum: 2,45 m medium: 3,35 m Maksimum: 4,2 m. Denne lift leies ut, med fører, til alle formål. Fra en time til flere dager. Den ‘handy’ føreren som er med hjelper til med arbeid som utføres eller kan utføre mye på egen hånd. Strømagregat er påmontert bilen.

Mvh Remi Relling, Vinduspusseren. «Vi rekker det meste»

God rekkevidde og fleksibel jib-arm

God rekkevidde og fleksibel jib-arm

Vinduspusseren har fått ny webløsning!

01.09.09

Det er viktig å være synlig på nett. Dermed har vi ordnet oss en ny webløsning som vi håper dere vil like. Nettsidene er driftet på WordPress og utviklet av Holte Design.